Sadržaj:

Koja vođena molitva?
Koja vođena molitva?

Video: Koja vođena molitva?

Video: Koja vođena molitva?
Video: ZAŠTITNA MOLITVA GOSPI, SVECIMA I ANĐELIMA 2024, Maj
Anonim

Šta je Vođena molitva ? Vođena molitva je jednostavno način da napravite mini utočište usred svakodnevnog života. Daje priliku da odvojite malo vremena za istraživanje novih načina moleći se i da produbite svoj odnos sa Bogom. Na Vođena molitva Fokus je na povlačenju moleći se sa Svetim pismom.

Slično, postavlja se pitanje, kako obavljate meditativnu molitvu?

Budite direktni: tražite ono što želite

  1. Utihni. Počnite tako što ćete sjediti u položaju kao za meditaciju.
  2. Pozdravite i ponudite pohvale. Provedite trenutak ili dva postavljajući pozornicu uz molitvu zaziva ili hvale, ili prinos zahvalnosti.
  3. Govori svoju istinu. Priznajte svoju unutrašnju istinu za taj trenutak.
  4. Povežite se.
  5. Pošaljite zahtjev.
  6. Pusti.
  7. Uronite u sveto.

Potom se postavlja pitanje šta je to aplikacija za molitvu? O moli se .com To je besplatni mobilni aplikacija to vam daje mogućnost da se direktno povežete sa verskim vođama i istražite verske zajednice. moli se .com osnažuje svoje korisnike da žive sa svrhom i povezuju se s vjerom.

Slično, postavlja se pitanje koja je razlika između meditacije i molitve?

Meditacija u suštini uključuje smirivanje majmunskog brbljanja naših umova, a njegova suštinska svrha je da dovede pojedinca u kontakt sa božanskim. Molitva , nasuprot tome, u suštini uključuje misao, koja meditacija nastoji da istisne. Ova mirnost razlikuje molitva od meditacija.

Da li je ibadet oblik molitve?

Worship je umjetnost gubljenja sebe u obožavanju Boga. Pohvala može biti dio obožavanje , ali obožavanje prevazilazi svaku pohvalu. Worship može uključiti moleći se , The molitva of obožavanje : The molitva of obožavanje je sličan molitva zahvalnosti.

Preporučuje se: