Šta je PTAD u marinskom korpusu?
Šta je PTAD u marinskom korpusu?

Video: Šta je PTAD u marinskom korpusu?

Video: Šta je PTAD u marinskom korpusu?
Video: Это самые смертоносные силы морской пехоты в мире. 2024, Maj
Anonim

POZADINA. REF A UPRAVLJA SE ODJELJENJEM ZA ODBRANU ADMINISTRATIVNIM ODSUSTVIMA, DEFINISANO OD STRANE MARINE CORPS KAO DOZVOLJENA PRIVREMENA DODATNA DUŽNOST ( PTAD ), I NAVEDE POSEBNE PRILIKE KADA JE TAKVO ODSUSTVANJE OVLAŠĆENO.

Šta je to prijelazni PTAD?

TRANSITION PTAD JE ADMINISTRATIVNO ODSUSTVANJE KOJE SE ODOBRAVA PO ODLUČIVANJU KOMANDANTA, KOJI DOZVOLJAVAJU ZAHTEVI ZA MISIJE. PTAD , TRANZICIJA ILI DRUGAČIJE, NIJE PRAVO, VEĆ JE DISKRECIJSKO, I ZAVISI OD ODREĐENIH OKOLNOSTI MARINCA I NJEGOVE/NJENE JEDINICE.

Moglo bi se zapitati i da li marinci dobijaju roditeljsko odsustvo? The Marine Korpus je promenio roditeljski- napusti politike tako da novopečene majke i očevi mogu provoditi više vremena sa svojom djecom. Još jedna velika promjena se povećava očinsko odsustvo – sada se zove „sekundarni negovatelj napusti ” – od 10 do 14 dana. Marine očevi koji su uzeli 10 dana očinsko odsustvo od decembra

U nastavku, šta je FMCR USMC?

FLOTI MARINE CORPS REZERVIRAJ ( FMCR )

Kako funkcionira borbena odsustva USMC?

Combat Leave - Odlazi se zarađuje po stopi od 2,5 dana/mjesečno. Kada u a combat zona koja napusti Smatra borbeno odsustvo i pošto si to zaradio napusti u zoni oslobođenoj poreza plaćate za dan kada to uzmete napusti biće oslobođeni poreza.

Preporučuje se: