Šta znači reći da je zadovoljstvo moje?
Šta znači reći da je zadovoljstvo moje?

Video: Šta znači reći da je zadovoljstvo moje?

Video: Šta znači reći da je zadovoljstvo moje?
Video: Čudesne SJEMENKE LANA! Ovo se događa Vašemu organizmu ako ih jedete 30 DANA ZAREDOM... 2024, April
Anonim

da ti mogu koristite ga kao odgovor na gore pomenutu frazu. „The zadovoljstvo je sve moj " obično se kaže kao odgovor na "Drago mi je što sam vas upoznao". It znači nešto poput „Ja sam još zadovoljniji od tebe su.

Znajte i šta je značenje mog zadovoljstva?

Definicija . the zadovoljstvo je sve moj : Ja sam taj koji je zadovoljan, srećan. Bilo je to a zadovoljstvo sresti te. -The zadovoljstvo bilo je sve moj , divno sam se proveo.

Osim gore navedenog, čemu dugujem zadovoljstvo ovog poziva? do- šta-ja-dugujem-zadovoljstvo . (formalno) Pitanje je zatraženo da se zna razlog posjete sagovornika.

Potom se postavlja pitanje kako reagujete na moje zadovoljstvo?

" Moje zadovoljstvo " je idiomatski odgovor na "Hvala." Slično je "Nema na čemu", ali je ljubaznije i naglašenije. Koristite ga u formalnom razgovoru kada vam neko zahvali što ste učinili uslugu, a vi to želite odgovoriti na način koji im govori da ste bili sretni što ste pomogli i da ste uživali.

Šta znači čast je moja?

engleski (SAD) „The čast je moj , " ili "Zadovoljstvo je moj ." Možete staviti " sve „pre moj . To je a kompliment ili pokazivanje zahvalnosti. Rekao bih da se koristi kada upoznate nekog novog ili ste kod njega a formalno okupljanje ili događaj, ali ne obično u neobaveznom razgovoru. „The čast je moj ,"

Preporučuje se: