Da li se svi šuljaju po Facebooku?
Da li se svi šuljaju po Facebooku?

Video: Da li se svi šuljaju po Facebooku?

Video: Da li se svi šuljaju po Facebooku?
Video: Как Заработать на Фейсбуке 2500$. Личный Опыт! Деньги в Facebook 2024, Maj
Anonim

Facebook Puzanje: Rutinska aktivnost

Facebook creeping je posebno česta među mladima. Redovno provode vrijeme provjeravajući prijatelje svojih prijatelja na mreži, često tražeći s kim bi se mogli sprijateljiti ili čak izlaziti

Takođe se postavlja pitanje da li je jezivo uhoditi nekoga na Fejsbuku?

To nije loše samo za osobu koju se uhodi, već je loše i za osobu uhođenje . To postaje začarani krug opsesije za obje strane. Za stalkera je želja za nečim što ne mogu imati. Za osobu koju se uhodi, to je želja za slobodom, privatnošću i saznanjem da je sigurna nazad.

Štaviše, kako znate ko vas uhodi na Facebooku? To provjeriti saznajte čiji je ovo broj profila, kopirajte broj profila ti želite pogledati u međuspremniku. Zatim ga zalijepite iza ovog URL-a u vašem pretraživaču. Jednom ti pritisnite enter, Facebook će prikazati profil te osobe. To je ko je gledao tvoj profil.

Osim ovoga, može li neko reći da li često gledam njihovu Facebook stranicu?

ne, Facebook ne dozvoljava ljudi pratite ko gleda njihov profil . I aplikacije trećih strana mogu ne pružaju ovu funkciju. Ako ako naiđete na aplikaciju koja tvrdi da nudi ovu mogućnost, prijavite aplikaciju.

Možete li upasti u nevolju kada pogledate nečiji Facebook?

Samo gleda u nečije stranica nije dovoljna da opravda krivičnu prijavu. Ali prijeteće nekoga ili im šalje desetine e-mailova će . Količina neopravdanog kontakta je sasvim drugo pitanje.

Preporučuje se: