Je li vječnost i vječnost ista stvar?
Je li vječnost i vječnost ista stvar?

Video: Je li vječnost i vječnost ista stvar?

Video: Je li vječnost i vječnost ista stvar?
Video: OLIVER DRAGOJEVIĆ - TRAG U BESKRAJU (OFFICIAL VIDEO) 2024, Maj
Anonim

Kao imenice razlika između vječnost i zauvijek

je li to vječnost je (nebrojivo) postojanje bez kraja, beskonačno vrijeme dok zauvijek je izuzetno dugo vreme.

Takođe se postavlja pitanje da li večnost znači večnost?

Vječnost znači " zauvijek , "kao da živim za sve vječnost . Kada stavite riječ an prije vječnost , ti mogu koristite ga da opišete veoma dug - predug - vremenski period, tako da vi mogu iskoristiti za žaljenje.

Takođe znajte, koja je razlika između zauvijek i života? A zauvijek odnosi se na buduća vremena, neprekidno, trajno i trajno, što znači da će se nastaviti i nakon postojanja stvari. A životni vijek međutim, jasno je naveo njen krajnji znak koji je postojanje stvari. To će ostati istinito sve dok je stvar postojala, ali ako nestane, tada će postati lažna.

Imajući ovo u vidu, što je više vječnost ili beskonačnost?

Sve što nema granice naziva se beskonačnim, a ovo stanje beskonačnosti naziva se beskonačnost . Zapamtite da vječnost se odnosi na stanje bezvremenskog, dok beskonačnost odnosi se na bilo šta što se ne može izbrojati ili izmjeriti.

Šta Biblija kaže o vječnosti?

„Zaista, zaista, ja reci vama, koji sluša moju riječ i vjeruje Onome koji me posla, ima život vječni, i ne dolazi na sud, nego je iz smrti prešao u život." "Jer Bog je tako zavoljeo svijet da je dao Sina svoga Jedinorodnoga, da ko vjeruje u Njega neće poginuti, nego će imati život vječni."

Preporučuje se: