Je li povjerenje bolje od ljubavi?
Je li povjerenje bolje od ljubavi?

Video: Je li povjerenje bolje od ljubavi?

Video: Je li povjerenje bolje od ljubavi?
Video: Milica Pavlovic - Operisan od ljubavi - (Official Video 2017) 2024, Maj
Anonim

Poverenje prethodi ljubav ; možemo samo istinski ljubav neko koga možemo povjerenje . Poverenje je nešto što se zarađuje akcijama. Osjećaj sigurnosti omogućava objema stranama da se u potpunosti izlože bez ikakvih presuda ili strahovi. Ako neko može da vam slomi povjerenje na bilo koji način, oblik, ili formi, to nije istina ljubav.

Shodno tome, da li je poverenje važno u ljubavi?

Poverenje je super bitan dio zdrave veze, ali to je nešto sa čim se mnogi ljudi bore, iz mnogo različitih razloga. Šta ima poverenja znači? Vjerovati nekome znači da mislite da je pouzdan, da imate povjerenja u njega i osjećate se sigurno s njim fizički i emocionalno.

šta je važnije poverenje ili lojalnost? Ponekad povjerenje je važnije u određenim situacijama u vezi, dok ponekad lojalnost je važnije na određene situacije koje se dešavaju u vezi. Poverenje je nešto što slobodno dajemo drugima jer je to naš izbor, lojalnost je nešto što dobijate.

Slično, možete se pitati, možete li nekoga istinski voljeti, a ne vjerovati mu?

da, ti su iskreni i bi nikad povrijediti njima i tako duboko brinem o tome njima i njihovu slomljenu, bolnu prošlost. Ali ti su nekoga ko je dostojan povjerenje . Možeš 't zaista ljubav bez povjerenje . Svaki odnos koji nije izgrađen na sigurnim temeljima vjere će break.

Zašto je povjerenje toliko važno?

Poverenje je bitan jer je to osnova oko koje se vrte svi ljudski odnosi. Poverenje je bitan jer ako to ne uradiš povjerenje neko onda nisu dostupni. I obično ćete to znati vrlo rano u bilo kakvoj vezi. Esencijalno povjerenje lojalnost.

Preporučuje se: