Da li je normalno da treba prostor u vezi?
Da li je normalno da treba prostor u vezi?

Video: Da li je normalno da treba prostor u vezi?

Video: Da li je normalno da treba prostor u vezi?
Video: 20 znakova da je neko tajno zaljubljen u tebe 2024, Maj
Anonim

Potpuno je normalno da treba prostor u vezi . Možda ste introvert koji treba vremena da se odmori ili jednostavno volite da s vremena na vrijeme provodite vrijeme sami. To što vam je potrebno neko vrijeme odvojeno ne znači da ne volite svog partnera; to samo znači tebe potreba vrijeme da se pobrinete za sebe i napunite.

Shodno tome, šta znači kada vam je potreban prostor u vezi?

Ako neko traži svemir to je uvreda. Drugim rečima, imati prostor znači biti u nečijem životu bez ikakvog truda uraditi tako. govoreći " Treba mi prostor " je ista stvar kao da kažete "vaše vrijeme je isteklo sa mnom". To je samo ljepši način da raskinete s nekim i ostavite ga zbunjenog.

Potom se postavlja pitanje šta znači dati nekome prostor? To doslovno znači šta kaže, nekoga traži emocionalno i fizičko svemir između vas i njih. Obično je to zahtjev u kontekstu veze, i znači osećaju potrebu za svemir da razmislimo o stvarima, donesemo odluke, razmotrimo opcije ili mnoštvo drugih stvari.

Znajte i da li je normalno da želite prostor od svog partnera?

Ali the istina je, svemir nije a loše stvar, čak i u romantičnoj vezi. Možda ćete se osjećati pomalo panično ako vaš partner kaže da oni potreba malo prostora za disanje, ali svemir može biti pozitivna sila u vezi. Zapravo, to može biti odlična stvar. The trik treba dobiti the balans ispravno.

Šta znači kada momak kaže da mu je potreban prostor?

Evo šta je muškarci interneta rekao je to znači kada traže od žene svemir . “Iteli znači oni potreban prostor i vrijeme da razriješe svoja osjećanja ili da žele prekid veze kako bi imali seks sa drugim ženama.

Preporučuje se: