Sadržaj:

Da li je istina da privlačite ono čega se plašite?
Da li je istina da privlačite ono čega se plašite?

Video: Da li je istina da privlačite ono čega se plašite?

Video: Da li je istina da privlačite ono čega se plašite?
Video: KAKO SE OSEĆA ZBOG VAS U OVOM TRENUTKU? 💕 Tarot čitanje - Izaberi kartu 💫 2024, Maj
Anonim

Privlačimo ono čega se bojimo

Ova izjava može iznenaditi ti ili ti možda se čak i ne slaže sa tim. Ali zaista, istina je to svaka emocija mi iskustvo, bilo pozitivno ili negativno, nas nečemu uči. Patnja je, na primjer, obično najbolje sredstvo za razvoj naših životnih vještina.

Shodno tome, da li je tačno da privlačimo ono čega se bojimo?

kao, ti vidi po prethodnim odgovorima, mi uradi privući stvari bojimo se , ali to ne prestaje tere. Mi zapravo privući sve što dolazi u naše živote. Strah je jaka emocija pa ako ti dajte pažnju, energiju i fokus na stvari koje imate strah i to na zastrašujući način može se brzo manifestovati.

Neko se takođe može zapitati, kako da ne manifestujem svoje strahove? Proces u 4 koraka za suočavanje sa strahom i negativnim mislima prilikom ispoljavanja

  1. POSTANI SVJESTAN. Prva stvar koju treba da uradite ako želite da stavite strah i negativnost na njihovo mesto jeste da postanete SVJESNI činjenice da razmišljate i osjećate se negativno.
  2. VRATITE SVOJU MOĆ.
  3. ZAPITAJTE SE.
  4. NASTAVITE SE FOKUSIRATI.

Shodno tome, šta privlačite ono što jeste?

To znači to ti prestali ste napuštati sebe i naučili kako da volite sebe, što znači to ti preuzmite odgovornost za svoja osećanja, umesto da izbegavate svoja osećanja ili da za njih smatrate da je drugi odgovoran. Vi privlače ljudi koji takođe cene sebe i žele da dele ljubav radije nego da dobiju ljubav.

Šta je emocionalna privlačnost?

Emocionalna privlačnost je kada si privučeni nečijem umu i duhu, a vi možete, ali i ne morate biti fizički privučeni njima. Smislene romantične veze nastaju kada emocionalno i fizički atrakcija su kombinovani. Emocionalna privlačnost više liči na prijateljstvo, sa malo ekstraelektričnosti.”

Preporučuje se: