Kako je opisan gospodin Van Daan?
Kako je opisan gospodin Van Daan?

Video: Kako je opisan gospodin Van Daan?

Video: Kako je opisan gospodin Van Daan?
Video: Монтаж натяжного потолка. Все этапы Переделка хрущевки. от А до Я .# 33 2024, April
Anonim

van Daan u dnevniku. Prema Anne, on je inteligentan, tvrdoglav, pragmatičan i pomalo egoističan. gospodin . van Daan temperamentan je, otvoreno govori svoje mišljenje i ne plaši se da izazove trvenja, posebno sa suprugom, sa kojom se često i otvoreno svađa.

Ljudi se takođe pitaju, kakva je osoba gospodin Van Daan?

Van Daan bio je, kako je rekao neko ko ga je poznavao, "veoma inteligentan i dobro vaspitan čovek, ali je vremenom njegova nervna snaga popustila". Ovo potkrepljuje Anin izveštaj o njemu u njenom dnevniku; čini se da je njegova žena bila dominantnija od njih dvoje, barem u periodu dok su se skrivali.

Štaviše, zašto je gospodin Van Daan ukrao hranu? Van Daan nije bio lik za cijeniti ni najmanje. Od kada se doselio u porodicu on imao žalio se da nema dovoljno hrana . Onda je krade to samo zato što je uradio akciju - ne zato što je gladan, ili zato što mu je potrebna.

Osim toga, kako biste opisali Petera Van Daana?

karakter Analiza Peter Van Daan Jedan od holandskih "zaštitnika" je opisao Peter kao "jednostavnog, simpatičnog dečaka, koga bi Anne ponekad zadirkivala zbog njegovih sporih, metodičkih načina". Iz Anninog dnevnika jasno je da ga je voljela, iako je moguće da je više voljela svoj san o ljubavi nego samog dječaka.

Kako se Anne Frank osjeća prema gospođi Van Daan?

Anne's dnevnik jasno stavlja do znanja da ona smatra gospođo Van Daan biti stalni žalitelj - raspoložen, paničan i neurotičan. Ona je izvor mnogih nereda i mnogo prepirki u tajnom aneksu koji je Frank i Van Daan porodice su prisiljene da dijele.

Preporučuje se: