Šta znači čeznuti za nekim?
Šta znači čeznuti za nekim?
Anonim

Obično ti žudeti za nešto ili nekoga ne možete lako dobiti. Ako ste željni pite, vi mogao takođe reci da ti žudeti za to. Yearn takođe znači „da se osećam slatko nekoga " ili "imati naklonost prema nečemu." Ako se tvoja djevojka preseli na Aljasku, a ti si zaglavio u Teksasu, vjerovatno bi žudeti za nju.

Slično, postavlja se pitanje šta za nekoga znači čežnja?

Da žudim za neko znaci da očajnički čeznete za njima, posebno ako ste tužni zbog toga. Mogli biste, na primjer, povrijediti voljenu osobu koja živi daleko. Često nosi sliku o sjedenju i nestanku te osobe.

Takođe Znajte, šta je žudnja? A žudnja je jaka želja . Ako imate žudnja putovati Afrikom, to znači da sanjate o tome i jako se nadate da ćete jednog dana tamo završiti. Astrong čežnja za nešto je a žudnja za to.

Samo tako, šta je rečenica za žudnju?

Definicija of Yearn . imati duboku želju za nečim ili nekim. Primjeri Yearn u rečenica . 1. Kada je moja sestra bila trudna, sve ona učinio bio žudeti za čokoladni sladoled i pomfrit.

Šta znači YURN?

glagol (koristi se bez objekta) imati iskrenu ili snažnu želju; dugo: žudjeti za mirnim odmorom. osetiti nežnost; biti dirnuti ili privučeni: čeznuli su za svojim nežnim djetetom.

Preporučuje se: